Valutor:
Italy

Frakt & Retur

Frakt & Retur

Vi brukar använda leveransmetoder som EMS, DHL och så vidare för att skicka dina order och spårningsnummer finns så snart order levereras, och du kan få dina beställningar i 7 till 10 days.Please ser till att din sändnings att tilltala är korrekt. så du kan få paketet directly.For tull klart, vi har många metoder och erfarenheter, så ditt paket är alltid säker, och 99% av beställningarna är säkra för delivery.Do inte oroa dig, om ditt paket sögs sedvana, vi kommer åter skickar ditt paket eller betala tillbaka pengarna till dig.

Easy 60-Day Returns
Vi arbetar för att din totala satisfaction.If, av någon anledning, du är inte helt nöjd med ditt köp, kan du få en återbetalning av produktens pris, inom 14 dagar efter mottagandet av varan (s). Till att få antingen en kredit mot en börs eller en kredit på din avgift konto, observera att alla returer och byten måste vara i nytt, oanvänt eller oanvända tillstånd med de ursprungliga taggar och klistermärken attached.Items anses slitna, används, smutsiga eller saknade taggar kommer att återlämnas till köparen på egen bekostnad och ingen återbetalning kommer att utfärdas.
Internationell frakt
Vår butik har antagit den internationella sjöfarten lösning Fiftyone så att du kan enkelt handla från och fartyg till något av de länder som anges below.You kan nu handla vår webbplats i din valda valuta och se din kompletta ordersumman, inklusive fraktkostnader, avgift när du kontrollera out.Once du skickar din beställning, den totala garanteras till den valutakurs som indexeras när du gjorde din order.You kommer inte att extra avgifter vid leverans.

Eventuella frågor, kom ihåg att maila oss!
Copyright © 2020 www.kupongo.se. Powered by Billiga Converse Skor Outlet
Du har IP-adress: 34.239.172.52     Converse Chuck Taylor All Star , Jack Purcell , Billiga Converse , Converse skor försäljning